dimarts, 17 de novembre del 2015

17/11/2015

Bon dia!!

En la sessió d'avui començarem la classe realitzant el kahoot de l'altre dia, ja que va hi haure un problema i no es van poder guardar les classificacions. 

A continuació la mestra ha explicat com protegir el blog i que aixi no ens el pugen copiar. Per a realitzar aquesta acció anem a entrar a la seguent pagina web 


                           https://creativecommons.org/choose/?lang=es_ES


Una vegada complet el questionari, ens ix el html que el copiarem, i anirem al blog i en l'apartat de DISENY  tenim la opció d'afegir un gadget, seleccionem el gadget de HTML/JavaScript i pegem l'enllaç ahi. D'aquesta manera a la part de baix del nostre blog va a ixir-nos l'icono com a que tenim el blog protegit. 





Una vegada creat i afegit al nostre blog, hem continuat en les presentacions, era el torn del Tema 4 L’organització de les TIC als centres d’infantil i primària. Pla TIC.  
En la exposició del tema, ens han mostrat diversos vídeos, dels quals aquest m'agradat molt, ja que m'ha paregut una bona idea a treballar en l'aula d'infantil.








Per finalitzar la classe en mitja fulla hem copiat 3 preguntes que ha dictat Rossabel i les hem contestat. Les qüestions eren les següents:

  1. ¿Que és un pla TAC?
  2. ¿Quins apartats tindrà un TAC?
  3. Indica una web on es vega un exemple de TAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada