divendres, 20 de novembre del 2015

Dia Internacional dels drets del xiquet


20 de Novembre de 2015



El Dia Universal del Xiquet es celebra tots els anys el 20 de novembre, és un dia dedicat a tots els xiquets i xiquetes del món.


És un dia de celebració pels avanços aconseguits, però sobretot és un dia per cridar l'atenció sobre la situació dels xiquets i xiquetes més desfavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.



L'objectiu del Dia Universal del Xiquet és recordar a la ciutadania que els xiquets són el col·lectiu més vulnerable i per tant que més sofreix les crisis i els problemes del món.


Aquest dia mundial recorda que tots els xiquets i xiquetes tenen dret a la salut, l'educació i la protecció, independentment del lloc del món en el qual hagen nascut.



Dedicar un dia internacional a la infància també serveix per a fer una crida mundial sobre les necessitats dels més menuts i per reconéixr la llabor de les persones que cada dia treballen perquè els xiquets i xiquetes tinguen un futur millor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada