dimarts, 3 de novembre del 2015

3/11/2015

En la classe d'avui Rosabel ens ha explicat unes pautes per a fer una presentació, ja que la setmana vinent comencem a fer les exposicions grupals del tema que ens a tocat, per això hem vist el decàleg.

També hem vist un treball d'una companya, per veure coses que podríem millorar.

A continuació hem treballat amb l'aplicació kahoot,  s'havia de descarregar-la en el mòbil, però en els apple no es pot descarregar i els que tenim apple ho podrem realitzar desde l'ordinador en kahoot
És una aplicació entretenguda, ja que es tracta d'un joc, en el qual s'ha de ficar un pin per a jugar tots la mateixa partida, una vegada estan tots dins, comencen a eixir preguntes, i puntua qui encerta i qui contesta abans. Va ser una activitat molt divertida.


A continuació us deixe un vídeo d'una classe d'infantil fent us d'aquesta aplicació, en aquest cas estan treballant les formes geomètriques.




Per finalitzar la classe vam veure una nova aplicació web picmonkey.com, en ella podem modificar fotografies. En l'aplicació podem fer tot tipus de modificació, excepte en els apartats que apareix una corona, que s'ha de pagar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada